Post by stoutapupfida on Feb 24, 2022 4:47:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz pul aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
Nə qədər çalışsanız da, səviyyələrin çoxunu qazanmaq üçün sizə 1 reklam lazımdır. Artefaktın səviyyəsini yüksəltməyin əhəmiyyəti yoxdur. Reklam yönümlü oyun.
Çox board deyil gözəl oyun
Orta...
Təkmilləşdirmə dəyəri çox yüksəkdir. Tənzimləmə lazımdır. Xəritə 8 və Xəritə 9 arasında ciddi əsassız böyük fərq var. Xəritə 9-a köçdükdən sonra heç nə etmədim, qızıl uğursuz oldu, boss uğursuz oldu... sadəcə olaraq boş mükafatların yüksəlməsini gözləyin??? Və ya ypu sürətli təkmilləşdirmək üçün satın almaq lazımdır
Yaxşı telefon, yaxşı əlaqə, Fb-ə qoşulduqda hələ də səhv, sonra irəliləyiş itirdi....
Heç bir əlaqə qura bilmir və müəyyən irəliləyiş əldə etmək üçün çox pul xərcləməli olur
Gözəl oyun çox çətin
məhdud yeniləmə
baxaq bilat
Mən z-nişanı ödədim, amma heç nə olmadı. Menyuda və parametrlərdə və ya oyunun icmasında şikayət etmək üçün heç bir yol yoxdur. Oyundan uzaq durun
Bu tip oyunların bir çoxunun ilhamsız darıxdırıcı klonu. Maraqlı heç nə yoxdur və onların səviyyələrinin irəliləməsini izləmək yorucu olur.
Çox gözəldir
Çox gözəl, lakin bəzən təkmilləşdirmələrə görə cansıxıcı olur
Zombie War Idle Defense Game Gelegenheitsspiele tzrj
YÜKLƏMƏYİN! Bir yeniləmə olduğunu söylədi, sonra son 2 gündə bütün satınalmaları və irəliləyişləri sildi. Yeniləməzdən əvvəl məlumatların ehtiyat nüsxəsinin nüsxəsini çıxarmaq üçün yoxladım və oyun belə olduğunu söylədi. Yenə də irəliləyişimi sildim. Saymaq üçün çoxlu səhvlər. Pis rəylər doğrudur.
Bu oyun mənim oyunum çox gözəldir, mən də sizin oyununuzu oynayacağam
əla oyun əyləncəli asılılıqdır və həqiqətən də mənim sevimli oyunum
Zombie War Idle Defense Game Casual games loec
Magicly My 32 Level ID avtomatik olaraq yox oldu və 1-ci səviyyəyə sıfırlandı Həqiqətən məyus oldu.
Əslində buna pul xərclədim, təkmilləşdirilmiş telefonlar indi köhnə hesabı geri ala bilmirəm.
Əlavə 1 ulduz və qəhrəmanlar 1 ulduz idi və oyun 1 ulduzdur, buna görə sonuncu Silahdır
Gündəlik giriş mükafatı toplaya bilməyən missiya mükafatını sıfırlamayın, kimsə bunu düzəldə bilər
Mən bu gün oyunu yeniləyəndə oyun çətinləşdi siz oyunu çətin olacaq şəkildə tənzimləyirsiniz və zombiləri öldürmək çətindir hətta mən əvvəlki oyunuma qayıtdım 3 ulduz amma indi bitirə bilmirəm.
Yaxşı
Mən pul kisəsini açdıqdan sonra göz qırpımında hansı üstünlüklərə sahib olacağım indiyə qədər maraqlıdır
P2P&W! Səsi söndürə bilməyən reklamlar. Yeni qəhrəmanlar səsi işə salacaq, nə gözəl fikirdir. Vaxtınızı və pulunuzu boş yerə sərf etməyin!
Yaxşı ki, mən bundan həzz alırdım və pul xərcləyirdim. Ancaq yeni yeniləmə enerjini daha da çətinləşdirdi və pula başa gəldi, ən azı biz bunu qazanmaq üçün tonlarla videoya baxa bilirdik. Silinmə, acgözlük üçün onların itkisi.
Zombie War Idle Defense Game Įprastos temos afyi
Ən pisi deyil, sadəcə olaraq heç bir arena döyüşündə döyüşə bilməməyim pisdir... bir deyil.. salam zəhmət olmasa bunu düzəldin
Son yeniləməniz gülüncdür. Gündəlik boss tapşırıqlarımı yerinə yetirə bilmirəm və ya qızıl əkinçiliyində ədalətli bir məbləğə yaxınlaşa bilmirəm. Hamınız pul götürən qatardan düşməlisiniz, bütün bu digər oyunlar başladı. Oyunda xoşuma gələn də bu idi. İstifadəçi kifayət qədər irəliləyə bilərdi, mən hiss etdim ki, burada və orada bir az pul xərcləməyə dəyər. Lakin bu kəskin dəyişiklik onu elə etdi ki, əgər istifadəçi pul xərcləmək istəməsə, irəliləyə bilməz. Tamamilə dəhşətli. 👎👎👎
ZİBİL OLSUN BİZİM ZİBİLİMİZ
Asik
Rdtyyioooooo reoopppoot və ya yenidən dr Dr ft HT ft de de re iki addımlı p
Tik
Kaş ki, oyunda daha çox qarşılıqlı əlaqə olsaydı
Əyləncəli və tez öyrənilir. Bir az daha çox şey lazımdır. Amma zövq alıram.
Zombie War Idle Defense Game 休閒 hzy
Bu oyun çox zəhmli və çox əyləncəlidir
Bunu sevirəm.
Mən Joseph Venida deyiləm, mən Cozef Venidanın atasıyam, onun oğluyam. Mənim adım Victor Nacario Venida.i hazırda oynayıram.
Bu oyunu oynamaq indiyə qədər yaxşıdır, lakin qrafik və vizual tələb oluna bilər
Bu oyun çox gözəldir, bu uşaqlar, yükləyin
Sadəcə bu oyunu bəyənirəm
əyləncəli, oynamaq asan sadəcə qəhrəmanınızı təkmilləşdirin, amma FB hesabım olmadığı üçün arena tədbirlərinə daxil ola bilərəm?😅
Angry Birds Journey Teka-teki roi
hadisələr niyə ağlıma gəlmir
Kaş ki, mükafat almaq üçün internetdən istifadə etməzdim, amma bu oyunu bəyənirəm
Spanks